Jury Dry Trophy beoordeelt zeven inzendingen

Geplaatst door webmaster

dinsdag 13 december 2016

In totaal zijn voor de Dry Trophy 2016 zeven inzendingen gedaan, die alle door een vakjury zijn beoordeeld op innovativiteit, duurzaamheid, marktpotentie en de toegevoegde waarde voor de gebruiker.

Jos Verleg, Vakblad BULK

Liefst vijf van de zeven inzendingen voldeden in voldoende mate aan de criteria om voor een nominatie in aanmerking te komen; Italvacuum, AVA GmbH, Hobré Instruments, Log5 en TCKI (Technisch Centrum Keramische Industrie). De genomineerde bedrijven hebben tijdens het NWGD-jaarsymposium in pitches van steeds drie minuten hun inzendingen toegelicht onder leiding van juryvoorzitter en NWGD-secretaris David Hollestelle (IP&D Experts). De andere juryleden van de Dry Trophy zijn Marnix Morskate (process operations RFC, FrieslandCampina), Perry Verberne (directie Van Beek Schroeftransport) en Jos Verleg (hoofdredactie BULK).
De Vereniging Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) wil met de nieuw ingestelde Dry Trophy spraakmakende ontwikkelingen op het gebied van droogtechnologie voor het voetlicht brengen en stimuleren. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 1.250 euro.

Nederlandse werkgroep drogen

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) stimuleert de ontwikkeling en toepassing van duurzame droogtechnologie in Nederland. Sinds 1974 verbindt de NWGD droogexperts in Nederland door thematische excursies, symposia en andere activiteiten.

Meer informatie over de NWGD