NWGD-bestuur op Jaarsymposium versterkt

Geplaatst door webmaster

donderdag 5 januari 2017

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) heeft op haar Jaarsymposium op maandag 21 november 2016 in Wageningen het bestuur met twee leden versterkt.

Tot het NWGD-bestuur zijn toegetreden Ilse-Marte de Leeuw, process technologist evaporators & dryers, Tetra Pak CPS en Koen van Dijke, teamleider & sr. scientist processing, Danone Nutricia Research. Het bestuur bestaat verder uit Maarten Schutyser (voorzitter), David Hollestelle (secretaris) en Martijn Fox (penningmeester).

Nederlandse werkgroep drogen

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) stimuleert de ontwikkeling en toepassing van duurzame droogtechnologie in Nederland. Sinds 1974 verbindt de NWGD droogexperts in Nederland door thematische excursies, symposia en andere activiteiten.

Meer informatie over de NWGD