Van Beek Excursie

Geplaatst door Ilse-Marte de Leeuw

donderdag 17 maart 2022

Eerste life happening bij Van Beek transportschroeven.

Op dinsdag 15 maart 2022 hadden we eindelijk, sinds lange tijd een life event van de NWGD. Weg van de pc schermen, weer eens face to face! 

Machine fabriek Van Beek in Drunen was de plaats. We kregen een inkijkje in de fabricage van heel diverse series van transport schroeven. Al jaren zijn ze de standaard in deze techniek. Ook slimme bulkverladers en mengers horen tot hun producten pallet. 

Als expert lezing gaf Delft solid solutions een overzichtspresentatie van haar poeder analyse technieken. Tegenwoordig hebben ze ook kleine test apparatuur zoals pan coater en nauta menger.  Hun meet techniek om sticky points te meten is uniek.   Een geslaagde middag sessie met Brabantse worstenbroodjes als besluit.  Op naar de volgende life event!

Nederlandse werkgroep drogen

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) stimuleert de ontwikkeling en toepassing van duurzame droogtechnologie in Nederland. Sinds 1974 verbindt de NWGD droogexperts in Nederland door thematische excursies, symposia en andere activiteiten.

Meer informatie over de NWGD