Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Excursie naar MEAM Microwave Technology, lezing over duurzaamheid door Cosun Beet Company en bierproeverij in Blue City, Rotterdam.

MEAM – Microwave Energy Application Management – is een dynamische en creatieve technologieleverancier van verwarmings- en droogprocessen. MEAM gebruikt slimme energie efficiënte microwave systemen in verschillende industrieën. In Rotterdam is het trainingscentrum van MEAM gevestigd en hier worden ook kleinschalige experimenten uitgevoerd in het kader van onderzoeksprojecten. De testmachines – 1 batch en 1 continu systeem – zullen we demonstreren. Kijk voor meer info vast hier:  www.meam-international.com.

Verder staat er een lezing op het programma van Cosun Beet Company. Cosun is een bekende en grote speler in duurzaamheid en neemt ons mee in haar activiteiten op dat vlak.

We sluiten af bij bierbrouwerij Vet & Lazy. Hier maken ze speciaal bieren en we krijgen een rondleiding door de bierbrouwerij en kunnen natuurlijk ook een biertje proeven.

Programma:
-15.30 uur Inloop
-15.45 uur Ontvangst & presentatie MEAM door Kendra Rademaker
-16.15 uur Rondleiding pilots MEAM
-17.15 uur Lezing Cosun door Matthew de Roode
-17.45 uur Rondleiding in bierbrouwerij Vet & Lazy, circulaire bierbrouwerij
-19.30 uur Einde

Aanmelden
Deelname aan deze excursie is gratis en exclusief voor leden van NWGD. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jacqueline Beeren: jacqueline@beerensterk.nl
Er zijn 20 plekken beschikbaar (maximaal 2 deelnemers per bedrijf).

Adres
Het hele programma is in Blue City Rotterdam, dit het vroegere Tropica zwembad aan de Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam. Parkeren kan bij Blue City (betaald tot 18.00 uur), het is ook goed bereikbaar met het OV.

Contact
David Hollestelle,  NWGD bestuur tel. 06- 13 15 56 12
Kendra Rademaker, MEAM tel. 06-45403523

Go to Top